Stohlberg Engineering byttet til Bricscad

Stohlberg Engineering har i løpet av de siste 60 årene hjulpet sine kunder med å bygge eller modernisere sagbruk og andre store fabrikker.

(fra Techevate USA)

«Vi har brukt AutoCAD i ca 20 år, og vi ble lei av å betale så mye for et CAD-program. Vi begynte å bruke BricsCAD i 2012, og jeg har ikke funnet noe  AutoCAD kan gjøre som BricsCAD ikke kan gjøre. «

– Doug Lawrence
– Prosjektleder – Stohlberg Engineering Ltd.

bricscad review stolberg engineering

«BricsCAD inneholder alle funksjonene vi trenger.»

«Alle designere, ingeniører og teknikere bruker BricsCAD her. Dette inkluderer bygg- og strukturingeniører, mekaniske og elektriske designere. Jeg liker kundestøtten og at noen svarer på telefonen og svarer på e-post når det trengs. Jeg liker den lave prisen på BricsCAD sammenlignet med AutoCAD selvfølgelig, og ærlig talt ser jeg ikke hva AutoCAD kunne gjøre bedre enn BricsCAD. Vi har Platinum-versjonen og ser at denne versjonen er overlegen AutoCAD for mekanisk design. »

«BricsCAD inneholder alle funksjonene vi trenger, og vi oppgraderer automatisk hvert år med vedlikehold og support på alle lisenser.  «

– Stohlberg Engineering Ltd.

Stohlberg Engineering Ltd.

I løpet av de siste 60 årene har Stolberg Engineering hjulpet våre kunder med å bygge eller modernisere sine møller og andre fabrikker og anlegg i Canada, USA, New Zealand, Australia og Sør-Afrika.

Vårt team av eksperter, ingeniører og teknikere jobber fra ett sted på vårt Richmond BC-kontor i Canada. De viktigste klientene er de store aktørene i treindustrien som bruker våre konsulenttjenester og et komplett spekter av prosjektledelse fra første konseptdesign gjennom detaljert engineering, byggeledelse og oppstart.